Grænseløbets hovedsponsor

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores mere end 800 medlemsvirksomheder. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt. Vi giver samtidig medlemsvirksomhederne målrettede værktøjer, som gør en positiv forskel i den travle transportørs hverdag.

Og ITD er mere end en brancheorganisation. ITD er en international koncern med en bred vifte af kommercielle aktiviteter. Via vores kommercielle datterselskaber, FDE A/S og VIALTIS, betjener vi primært transportkunder i hele Europa med momsrefusion og betalingsløsninger til motorveje. ITD koncernen er en spændende arbejdsplads med 270 dygtige medarbejdere fra mange forskellige nationaliteter. Vi har hovedsæde i Padborg samt kontorer i København og Bruxelles, og vi er repræsenteret i 11 andre europæiske lande via vores datterselskaber.

 

Topsponsorer

Til afvikling af "Grænseløbet" har BOV-IF Atletik/Motion modtaget økonomisk støtte fra følgende firmaer. Disse tilskud danner tilsammen den økonomiske baggrund for afvikling af "Grænseløbet", og giver mulighed for udlodning af mange lodtrækningspræmier.

Deltagerliste 2019

Resultater 2019

Sponsorer

Besøgstæller

Besøg siden den: 28-06-2016
Total: 478484
Dagligt: 222

1 online